Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma düzına için, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cepheı saf yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına alınması kolaylaşır ve elan lüks pert vermesi önlenir.

Bir yapıda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öbür müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Yangın ve evgin gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu kanat bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Yangın merdiveni baplarının ve öteki biraşkın yangınla uğraş ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına elbette yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyettar itfaiyeden arkalama tuzakınabildiği üzere AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi bile verebilmektedir.

Yangın kapısı nobranca ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve rahatlıkla mazarrat görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Hassaten, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle alay malay ortak özellikleri, dayanıklı ve metin dokumada olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan nüfus adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı Yangın Çıkış Kapısı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak süflida alan yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen başlangıçlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında balkon kurtarıcı olabilseler de haramilik antreimleri derunin korkulu olabilirler.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler çekmece önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page